O meni


Kadarkoli stopimo v stik s strokovnjakom, ki nam tako ali drugače pomaga, je dobro vedeti nekaj malega o njem ali njej. Torej, kdo sem jaz?

Pot v študij transakcijske analize sem se odločila tlakovati po diplomiranju iz andragogike. Ves čas sem bila in sem vključena v osebno psihoterapijo. Prav zaradi sprememb, ki jih dosegam pri sebi in v mojem življenju, sem se odločila posvetiti psihoterapiji kot moji poklicni poti, torej omogočiti tudi drugim, da prekinejo začaran krog, ki ga živijo in se obrnejo naproti spremembam. Poleg individualnega dela, se izobražujem tudi za delo s pari, ker verjamem, da je kvaliteten partnerski odnos pomemben dejavnik v zadovoljnem življenju osebe. Za kakovostno delo skrbim z izobraževanji ter supervizijami. Med drugim sem se usposobila za delo z metodo Brainspotting.

 Sem članica Slovente, tako kot tudi društev SKZP, CPPK.

Poleg študija transakcijske analize sem pridobila veliko življenjskih izkušenj z delom z osebami z motnjo v duševnem razvoju v Društvu Barka, kjer sem poleg strokovnega dela in koordiniranja, spoznavala in razreševala konfliktnost odnosov, stiske oseb in tesnobnost staršev. Dragocenost izkušenj sem našla v empatičnosti, iskrenosti in vztrajanju ob osebi, ko ji je težko. Veliko sem se naučila od njihove pristnosti, načina doživljanja življenja in drugačnosti.

Danes posvečam čas psihoterapevtskemu delu, poleg tega pa sem tudi žena in mama dveh sinov. Kot pedagog in zdaj starš, se zelo zanimam za različne vzgojne smernice ter uporabo mojega psihoterapevtskega znanja tudi pri vzgoji.